Політична реклама

"Дроступного житла" не буде?

1416 0
Керівництво Держагентства з інвестицій та управління національними проектами відмовилося від ідеї будувати «Президентські квартали».

Найближчим часом Держагентство з інвестицій та управління національними проектами оголосить про завершення робіт з нацпроекту «Доступне житло». Проект закривають. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на директора департаменту національних та інвестиційних проектів агентства Юрія Гусєва.

«Розроблено попереднє техніко-економічне обгрунтування, яким передбачено, що проект буде реалізовуватися за рахунок інвестиційних коштів. Проведено переговори на міжвідомчому рівні з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, за результатами яких вирішено, що у зв´язку з реалізацією соціальних ініціатив Президента цей проект буде адмініструватися в межах державної цільової програми «Доступне житло», а сам національний проект припиняє своє існування, і найближчим часом буде прийняте відповідне рішення уряду», - сказав він "Коментарям".

Нагадаємо, що Згідно з проектом "Доступне житло" передбачалося, що по всій країні виростуть квартали, що складаються з 16-ти типових дев´ятиповерхових монолітних будинків на 70 квартир кожен. Житлова площа призначалася для молодих сімей, військовослужбовців  та кримськотатарського населення. Площа квартири не повинна була перевищувати 38 кв. м. Вартість же квадратного метра заявлялася на рівні 4 тис. грн.

Як відомо, в кінці літа головне управління з питань містобудування та будівництва Львівської облдержадміністрації подало заявку  для участі в програмі "Доступне житло".


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!