Київ

ДТЕК безплатно встановить киянам понад 52 тисячі нових лічильників

3903 0
Нові прилади обліку будуть багатозонними, що дозволить киянам економити на електроспоживанні у нічні години.
Фото: ДТЕК

Фото: ДТЕК

ДТЕК Київські електромережі цьогоріч продовжить заміну старих електролічильників на сучасні нові. Про це повідомила пресслужба ДТЕК.
 
«Попри складну ситуацію, ми продовжуємо роботи по заміні старих лічильників на сучасні нові. Цьогоріч в Києві встановимо понад 52 тисячі таких приладів. Насамперед в тих будинках, де електролічильники вичерпали термін експлуатації», - зазначили енергетики.
 
Заміна приладів проводиться безоплатно.
 
«Основне прохання до клієнтів – надати доступ до лічильників для оперативної заміни, особливо там де вони встановлені всередині квартир», – підкреслюють у компанії ДТЕК.
 
Нові лічильники будуть багатозонним - вони дозволяють заощаджувати на спожитій вночі електроенергії.
 
Загалом до кінця 2023 року в оселях киян з’явиться понад 52 тисячі таких лічильників. 
 
Перед тим, як проводити заміну, фахівці заздалегідь поінформують про це жителів будинків та квартир. Буде розміщено оголошення з датою виконання робіт й контактні телефони відповідальної особи компанії. Також фахівці проводять додаткове інформування телефоном, з метою узгодження зручного часу заміни.
 
Роботи виконують співробітники, одягнені в фірмовий спецодяг сіро-жовтого кольору, на якому розміщена назва компанії. На вимогу клієнта, електромонтери зобов’язані пред'явити відповідні посвідчення.
 
Станіслав Нестеренко

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!