Під час ДТП у Львові постраждали 19 пасажирів: водій не впорався з керуванням

4739 0
У неділю, 23 жовтня , маршрутний автобус сполученням "Львів-Романів" з'їхав з дороги і зіткнувся з деревом. До лікарні звернулося 19 постраждалих.
фото : leopolis.news

фото : leopolis.news

Як йдеться у повідомленні Прес-служби Головного управління Нацполіції Львівщини : дорожньо-транспортна пригода сталася близько 09.30, при заїзді на автостанцію №5 на вулиці Зеленій, 292 у Львові.

Попередньо встановлено, що водій рейсового автобуса «БАЗ», сполученням «Романів – Львів», рухаючись із села Романів до кінцевої зупинки на автостанції №5, не впорався з керуванням. «За яких саме обставин водій не втримав кермо, встановить слідство. Будуть опитані очевидці, призначена перевірка, чи технічно автобус  був справним, на якій швидкості їхав водій», - про це повідомила речниця Головного управління Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська.

Як попередньо відомо, внаслідок зіткнення водія автобусу придавило кермом, тож, аби його дістати з салону, рятувальникам довелося зрізати кузов. 51-річний водій автобуса, житель Перемишлянського району, отримав важкі травми (перелом кісток тазу, закриту черепно-мозкову травму) і був госпіталізований.

На момент ДТП в салоні автобуса, попередньо, перебувало двадцять пасажирів. Дев’ятнадцять із них  звернулися до лікарні. Серед постраждалих були люди різного віку, зокрема, наймолодшим постраждалим, жительці села Романів і жителю Львова, виповнилося по 16 років, найстаршому пасажиру, який постраждав у ДТП, жителю Львова,  виповнилося 70 років.

Підготувала Олена Ільків


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!