Дві львівські легкоатлетки стали чемпіонками України

1031 0
Львівщину на чемпіонаті України представили 11 спортсменів.
фото: управління молоді і спорту лода

фото: управління молоді і спорту лода

22 січня у Сумах відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів. Львівщину на змаганнях представили 11 спортсменів. Легкоатлетам вдалось вибороти 4 медалі, дві з яких золоті. Про це повідомляють в управлінні молоді і спорту Львівської ОДА.

Чемпіонкою України на дистанції 1500 м з результатом 4.29,91 стала спортсменка Дитячо-юнацької спортивної школи ім. О. Дем'янюка Уляна Рачинська. Титул чемпіонки також виборола учениця Спеціалізованої спортивної школи олімпійського резерву «Веслярик» Аліна Лістунова у стрибку в довжину з результатом 5м 91  см. У лютому дівчата представлять Україну на міжнародних змаганнях у Сербії.

Читайте також: У Львові вручили премії найкращим дитячим тренерам року. Перелік

Віцечемпіонкою у спортивній ходьбі на 5 км стала вихованка Буської дитячо-юнацької спортивної школи Вікторія Діжак з результатом 24.48,89. Бронзовою призеркою у стрибку в висоту стала Марія Алєйнікова з результатом 1 м 73 см. Близьким до медалі був Даниїл Гнатів, який на дистанціях 1500 м та 800 м показав четвертий результат.

Нагадаємо, що у передостанній день паралімпійського чемпіонату світу з біатлону «золото» на дистанції 12,5 кілометрів виборов представник Львівщини Павло Баль. Це перша нагорода такого високого гатунку в історії парабіатлону Львівщини.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!