Директор Київського геріатричного пансіонату розтратив 300 тисяч на ремонті дороги, – прокуратура

1222 0
У ході проведення експертизи виявилося, що вартість виконаних робіт завищена на понад 300 тис. гривень.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Директору Київського геріатричного пансіонату оголошено про підозру у службовій недбалості. Про це повідомляє столична прокуратура.
 
За процесуального керівництва Святошинської окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру директору Київського геріатричного пансіонату у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки. За даними слідства, у 2020 році Київський геріатричний пансіонат уклав з приватним товариством договір на виконання робіт з капітального ремонту асфальтованого покриття під’їзних та пішохідних доріг на території пансіонату.
 
Своєю чергою директор закладу, не залучивши спеціалістів технагляду для перевірки обсягів та вартості виконаних робіт, підписав документи, які стали підставою для перерахування підряднику бюджетних коштів. У ході проведення експертизи виявилося, що вартість виконаних робіт завищена на понад 300 тис. гривень. Наразі слідство у кримінальному провадженні триває. 
 
Нагадаємо, прокуратура направила до суду справу відносно посадовців Подільської РДА та підрядників за фактом привласнення бюджетних коштів на будівництві дитячого садочка та скверу на Андріївському узвозі.
 
Станіслав Нестеренко

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!