Директор львівської школи встановив рекорд України, аби зібрати кошти на ремонт класів

9188 0
Уже вдалося зібрати 100 тисяч гривень.
фото олександра козловського на фейсбуку

фото олександра козловського на фейсбуку

Директор львівської школи східних мов та бойових мистецтв «Будокан» Олександр Козловський встановив рекорд України з безперервного 12-годинного виконання шомен учі катаною (рубання самурайським мечем). Про це Tvoemisto.tv повідомили у навчальному закладі.

Онлайн-марафон від «Будокану» з метою збору коштів на ремонт шкільних приміщень відбувся 29 травня. Від того часу до сьогодні, 2 червня, вдалося зібрати 100 тисяч гривень. Загалом потрібно ж 300 тисяч гривень для двох навчальних кабінетів першачків школи.

Ремонти планують провести протягом літа 2020 року. Зокрема, кабінети потребують заміни перегородки, підлоги, ремонту стелі, стін та заміни освітлення.

Читайте також: Сесію у вишах можуть провести дистанційно

Пожертвувати кошти ще можна за цим посиланням на liqpay благодійного фонду «Схід сонця», а також тут.

БО СХIД СОНЦЯ БФ (Код отримувача) ЄДРПОУ 40961699

(Рахунок отримувача) UA 9832 5321 0000 0260 0605 3755 635 ЗАХIДНЕ ГРУ АТ КБ «ПРИВАТБАНК»

Нагадаємо, що до заходу долучилося понад 20 спікерів з усіх куточків світу: громадські діячі, науковці, освітяни, митці, блогери, учні та випускники школи. Так, упродовж 12 годин вони розмовляли, дискутували і слухали живу музику.

Ольга Коваль

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!