Директор «Шевченківського гаю» Роман Назаровець звільнився із посади

1882 0
Нового керівника музею обиратимуть через конкурс.
Фото: We.org.ua

Фото: We.org.ua

Керівник Музею народної архітектури і побуту у Львові імені Климентія Шептицького Роман Назаровець звільнився із посади. Сьогодні він подав заяву на звільнення в управління кульутри. Про це повідомив заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Наразі обов'язки керівника музею виконуватиме заступник директора Сергій Ципишев. Завтра, за словами Андрія Москаленка, розпочнуть процес оголошення конкурсу на керівника музею.

Читайте також: Коли у «Шевченківському гаю» добудують інформаційний центр

Нагадаємо, що напередодні на території Свято-Іванівської Лаври Студійського Уставу УГКЦ, що розташована у Шевченківському гаю, представники духовенства розпочали будівництво нової каплиці. Натомість у самому Музеї народної архітектури і побуту у Львові ім. Климентія Шептицького стверджували, що на це потрібна дозвільна документація. Після цього у міськраді створили робочу групу з вирішення конфліктної ситуації, яка вирішила припинити спорудження каплиці.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!