Джамала зустрілася з дітьми-сиротами, якими опікується благодійний фонд «Рідні»

1217 0
По завершенню концерту співачка зустрілася з дітьми, які підготували для неї подарунки, і подякувала за підтримку.
Фото: Благодійний фонд «Рідні»

Фото: Благодійний фонд «Рідні»

У Львові відбувся концерт співачки Джамали. На нього завітала команда благодійного фонду «Рідні» спільно з дітьми-сиротами, дітьми, які позбавлені батьківського піклування, та дітьми з дитячих будинків сімейного типу.

Як розповіла керівниця БФ «Рідні» Мар’яна Романяк, для Фонду важливо підтримувати діток, які зростають в інтернатних закладах, давати їм якомога більше можливостей для соціалізації й інтеграції у суспільство. Керівниця також додає, що прагнули, аби на концерті, поза межами інтернату чи дитячого будинку, вони відчули себе по-справжньому щасливими і дозволили собі бути просто дітьми, відкидаючи усі соціальні статуси.

«Дякуємо команді Джамали за запрошення та щиро радіємо, що спільно змогли подарувати дітям, які зростають без рідних, стільки незабутніх емоцій», – зазначила Мар’яна Романяк.

По завершенню концерту співачка зустрілася з дітьми, які підготували для неї подарунки, і подякувала за підтримку.

«Найкраще, що можна зробити в такий непростий та напружений для всієї країни час, – це зрозуміти, що є діти, які перебувають у стані тривоги щодня. Вони зростають без рідних та не мають впевненості у майбутньому, адже їх нема кому захистити. Мені дуже хотілося підтримати цих дітей та підняти їм настрій, саме тому я і запросила їх на концерт. Благодійний фонд «Рідні» опікується такими дітками і робить усе для того, щоб вони знайшли люблячу сім’ю або ж наставників та почувалися у безпеці. Давайте допомагати їм разом і пам’ятати, що діти – це наше майбутнє», – наголосила Джамала.

Благодійний фонд «Рідні» – це спільнота підтримки дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, що працює через системну та комплексну роботу з сім’ями та інституційними закладами в Україні.

Більше про його діяльність тут.

Фото: БФ «Рідні»


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!