На правах реклами

Вже цієї суботи відбудеться пляжна вечірка EDEM RESORT MEDICAL & SPA

3704 0
Вже цієї суботи всього за 26 км від Львова відбудеться вечірка на пляжі.

Локація

 

Комфотний піщаний пляж біля озера розташований на території  Edem Resort Medical & SPA. 

Розваги

На вечірці на вас чекають: показ круїзної колекції від Andre Tan, турнір з пляжного волейболу, майстер-клас з бачати, презентація учасниць проекту MISS XXL. Також на гостей очікують розіграші різноманітних сертифікатів та конкурси.

У вашому розпорядженні будуть комфортні шатро, ви зможете скористатись човнами на березі озера, спробувати SUP-серфінг, смачні страви з ресторану на воді Тerrace та літнього Summer bar, відчути задоволення, повне розслаблення тіла та душі. 

Що входить у вартість

У вартість входить користування рушником та шезлонгом, а також welcome drink.

Коли?

19 серпня, субота. Початок о 12:00
 
Основна ідея Edem Resort Medical & SPA - це атмосфера релаксу, що сприяє зняттю повсякденного стресу, досягненню гармонії та внутрішньої емоційної рівноваги. Концепція відпочинку у комплексі - 14+, це означає, що вхід на територію дозволений віком від 14 років.
 
Забронювати шатро за телефоном: +38 067 314 65 12.
 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!