Екскурсії парком Франка та візит на компостувальну станцію. Чим завершиться Майстерня міста 2021

1425 0
Останній день Майстерні міста, запевняють організатори, буде не менш цікавим, ніж попередні.
фото надали організатори майстерні міста

фото надали організатори майстерні міста

У понеділок, 30 серпня, триватиме останній день Майстерні міста 2021 – проєкту від КУ Інститут міста, який цьогоріч спільно з ГО подарував чотири результати мешканцям міста: сенсорний сад для тварин, перетворення бетонних клумб у Горіховому гаю, відновлення простору біля теплиць Рерінга у парку «Залізна вода» та створення парклету (лавок) на Личакові.

Останній день Майстерні міста, запевняють організатори, буде не менш цікавим. Програма розпочнеться о 13:30 з екскурсії парком Івана Франка, який традиційно проведуть садівники парків Львова. Гостей Майстерні чекатимуть навпроти головного корпусу ЛНУ.

О 15:00 Управління туризму ЛМР запрошує на нагородження переможців конкурсу у галузі туризму в офісі управління на вул. Руській, 20а.

Читайте також: У Львові відкриють Музей модернізму

Уже об 18:00 організатори Майстерні міста разом із представниками ЛКП «Зелене місто» чекатимуть гостей на вул. Пластовій, 20, де покажуть та розкажуть більше про компостування у Львові, а також поділяться цікавими ідеями у цій галузі. Зокрема, львів’яни зможуть дізнатися більше який шлях проходять залишки органіки з їхньої кухні до корисного компосту та які найчастіші помилки роблять мешканці коли сортують.

Також організатори нагадують про можливості отримати цінні призи та завершити квест. Менеджери КУ Інститут міста будуть приймати повідомлення із фотографіями карт квесту від учасників до 23:00 30 серпня. 31 серпня, о 9:00, організатори оголосять ім’я переможців на сторінці Майстерня міста у Фейсбуку та Instagram.

Читайте також: Нове життя розсадника у парку «Залізна вода», або Для чого у Львові міський сад-город

Нагадаємо, що Майстерня міста – це щорічний проєкт від КУ Інститут міста, який реалізовується у межах проекту Інтегрований розвитку міст в Україні ІІ у Львові від німецької урядової компанії «Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit GIZ Ukraine GmbH» за дорученням Урядів Німеччини на Швейцарії.

Партнерська публікація

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!