Екснардеп Любомир Зубач може стати заступником міського голови Львова

1580 1
Пропозицію Андрія Садового мають розглянути на пленарному засіданні ЛМР, яке запланували на 19 вересня.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Народний депутат  8-го скликання від «Об’єднання Самопоміч» може стати заступником міського голови Львова з питань містобудування. Його кандидатуру на розгляд депутатів ЛМР пропонує Андрій Садовий, інформує пресслужба ЛМР.

«Любомир Зубач довший час працював в органах місцевого самоврядування, був ініціатором та автором низки важливих законопроектів, серед яких — про створення міських агломерацій», — каже Андрій Садовий.

Любомир Зубач закінчив ЛНУ імені Івана Франка за спеціальністю «правознавство» та регіональний інститут держуправління при Президентові України за фахом «державне управління». З 2006 до 2015 року працював у Львівській міській раді, радником міського голови, заступником та керівником управління «Секретаріат ради».

Він був народним депутатом 8-го скликання, членом Комітету Верховної Ради з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування. У 2017 році став одним із ініціаторів законопроєкту «Про міські агломерації», який передбачає об’єднання великих міст із приміськими селами. Наприкінці серпня цього року проєкт відкликали.

Тепер пропозицію Андрія Садового мають розглянути на пленарному засіданні ЛМР, яке запланували на 19 вересня. Нині у міського голови є п’ять профільних заступників: з фінансово-економічних питань та з питань містобудування Геннадій Васьків, із питань розвитку Андрій Москаленко, з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, із питань безпеки міста Сергій Бабак, з гуманітарних питань Галина Слічна.

 


Читайте також:
16 Вересня, 2019 14:51
Юрій Оленюк Має значення Розуміння проблем міста,а не юр.освіта. йде забудова міста інтенсивно. Це створює великі проблеми. А треба як у Європі. Будувати міста-супутники.а наш розумний Садовий тільки хоче розширювати коло знайомств для майбутнього захисту на судах.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!