Експерти з Європи перевірятимуть Львівську митницю

1799 0
Упродовж цього тижня експерти Європейського Союзу, серед яких представники Німеччини, Польщі та Литви, в рамках проекту «Підтримка Державної фіскальної служби України у розвитку елементів управління кордонів у митній справі» відвідають пункти пропуску Львівщини. Про це інформує прес-служба ГУ ДФС у Львівській області.

Особливу увагу приділятимуть питанням міжвідомчої співпраці між контрольними службами на кордоні та спільного контролю у пункті пропуску «Грушів – Будомеж».

Читайте також: У Львівській області планують відкрити ще один піший перехід з Польщею

Зокрема, експерти працюватимуть над переглядом і впорядкуванням нинішніх робочих процесів і принципів співробітництва між відповідними установами у сфері обробки і модернізації пунктів перетину кордону. Також приділять увагу покращанню процедури обміну інформацією, яка спільно використовуватиметься для більш ефективного контролю та спрощення торгівлі.

Читайте також: Піший пункт пропуску між Україною та Польщею діятиме ще півроку

У програмі роботи делегації також перевірка процедури і технології митного контролю, розробка рекомендацій щодо впровадження процедур для спрощеного контролю окремих категорій транспортних засобів та вантажів тощо.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!