Екстрені відключення світла та міжнародна допомога столиці. Головні події дня у Києві

698 0
Дайджест новин за 1 грудня.
Київ. Фото: КМДА

Київ. Фото: КМДА

Екстрені відключення світла тривають

Енергетична система Києва стабілізується, однак екстрені відключення продовжуються. Свідоме споживання електроенергії прискорить повернення стабілізаційних графіків, а після екстреного відключення не варто вмикати відразу усі електроприлади. 

Підозра священнику з Києво-Печерської Лаври

Співробітники Служби безпеки повідомили про підозру священнику з Києво-Печерської Лаври, на богослужінні якого прославляли росію.

Дерусифікація триває 

У Подільському районі вулицю Брестську перейменували на вулицю Франциска Скорини. Нова назва запропонована на честь білоруського першодрукаря, просвітника, перекладача, одного із засновників кириличного книгодрукування Франциска Скорини. Його ідеї якого свого часу справили помітний вплив на розвиток науки й освіти в Україні.

Міжнародна допомога столиці

Автобуси, отримані Києвом від європейських партнерів, продовжують виходити на столичні маршрути. Від завтра, з 2 грудня, на маршрутах столиці вже працюватимуть і 18 автобусів Mercedes з тих, які передали в якості допомоги німецькі партнери.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!