Еліс, Гайка та їхні друзі-песики шукають нових господарів. Фото

1598 0
Підприємтво працює щодня з 8:00 до 20:00.
фото ірини шелест

фото ірини шелест

15 песиків з ЛКП «Лев» чекають на нових господарів. Підприємтво працює щодня з 8:00 до 20:00 на вулиці Промисловій, 56. Телефон: 068 53-54-545 або 032-252-30-41.

САЛЬМА, 8 місяців. Місце відлову: вул. Сихівська. Юна дівчинка з великими вухами. Виросте – буде ще вухатішою і ще вродливішою. Весела, відкрита, любить бути там, де весело і там, де є компанія.

МАНГО, 2 роки. Місце відлову: вул. Сихівська. Ім'я Морква їй би теж личило, бо вона якась неймовірно руда. Маленька, ласкава, ідеальна пташечка. Вміє веселитися, хоч по фото цього не скажеш)

МАЛИШ, 4 роки. Місце відлову: вул. Кн. Ольги. Чудесний, вихований хлопчик. Дуже любить обійми і спілкування. Після того, як приділиш йому трохи уваги і погладиш, ще годину сидить окрилений.

ДИМ, 3 роки. Місце відлову: район Високого Замку. Інтелігентний, світлий, слухняний хлопчик. Не любить ходити на повідку, але має округле пузико. Можливо, мав господарів і жив на подвір'ї.

ГАШЕК, 4 роки. Місце відлову: вул. Очеретяна. Великий, хороший ведмедик. Швидше за все, теж жив на подвір'ї. Коли бачить повідок, лягає, як тюлень, і нікуди не хоче йти.

ГАЙКА, 4 роки. Місце відлову: вул. Вітовського. Малесенька, налякана дівчинка з непростим характером. Без сумнівів, вона була чиєюсь квартирною собачкою. Має залисини на спині.

ХАЛВА, 6 років. Місце відлову: вул. Лукаша. Ох, яка це дама! Товстенька, лагідна, з дуже приємним голосом. Активна, жвава собачка, вміє від задоволення пританцьовувати.

АЙЗА, 3 роки. Місце відлову: вул. Білогорська. Доглянута дівчинка, яка, мабуть, раніше жила з людьми. Принаймні, легко йде на контакт і знає, хто такі люди. Хороша, м'яка, з виразними, розумними очима.

КІРА, 1 рік. Місце відлову: вул. Вулецька. Дуже тиха, зворушлива дівчинка. Вона з тих, хто боїться людей і ховається в куточок. Хочемо допомогти їй змінитися. Приходьте, щоб погуляти нею і стати другом.

ЯСЬ, 1рік. Місце відлову: пл. Петрушевича. От, хто не боїться людей. Безпроблемний, веселий, самозакоханий. Вже два рази купався, але коли бачить грумера, робить все, щоб вона знову обрала його.

АЛІЯ, 2 роки. Місце відлову: вул. Грунтова. Собака з неймовірним окрасом і неймовірним страхом. Вона тільки починає вчитися жити поруч з людьми, довіряти і приймати дружбу.

БУБЛИК, 2 роки. Місце відлову: вул. Мазепи. Чарівний, слухняний хлопчик. Каже, що коли потрапить в сім'ю, то попросить, щоб йому дали більш поважне ім'я, наприклад, Джузеппе.

ГЕРІ, 5 років. Місце відлову: вул. Бойківська. Великий дядько. Але дуже лагідний і зовсім не агресивний. Спокійний, розумний, переважно лежить з сумними очима. Можливо, він загубився.

УЛЬФ, 7 років. Місце відлову: вул. Ковельська. Такий от красень, якого чомусь ніхто не шукає. Добре себе поводить, але багато гавкає, ніби хоче нам щось розповісти. Шукаємо його попередніх власників.

ЕЛІС, 5 років. Місце відлову: район Оперного театру. Це настільки аристократична мадам, що і місце відлову собі обрала відповідне. Вихована, ніжна, дуже ручна дівчинка. Віримо, що вона просто загубилася, поки її людина купувала квитки в театральній касі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!