Енергосистема України учора витримала дві російські повітряні атаки

1082 0
Енергетики роблять все можливе, щоб новорічне свято було зі світлом без обмежень.
Енергетична система. Фото: з відкритих джерел

Енергетична система. Фото: з відкритих джерел

Енергосистема України витримала 31 грудня дві російські повітряні атаки з боку росії. Про це повідомили в «Укренерго».

«Минула доба була складною для енергетиків. Після 11-ї масованої ракетної атаки 31 грудня, не досягнувши своєї глобальної цілі – залишити українців на Новий рік без електроенергії, ворог майже одразу завдав наступного удару. В новорічну ніч енергосистема України зазнала вже 13 масованої атаки дронами. Протиповітряна оборона Повітряних Сил, у взаємодії з ППО інших складових Сил оборони України, загалом знищила 45 ударних БПЛА», – пояснили там.

Читайте також: Сили оборони відбили ворожі атаки біля 9 населених пунктів, – Генштаб

В «Укренерго» додали, що енергетики роблять все можливе, щоб новорічне свято було зі світлом без обмежень. Додаткові обсяги електроенергії для побутових споживачів надано завдяки свідомій поведінці українського бізнесу та обмеженням роботи промисловості. 

Нагадаємо, вночі з 31 грудня на 1 січня росія атакувала Київ та Київську область. Над столицею збили всі повітряні цілі ворога. Водночас в Київській області зафіксували пошкодження об’єкту інфраструктури.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!