Ernest Airlines проводить розпродаж квитків до Італії зі знижкою 20%

2993 0
Новий рейс зі Львова до аеропорту Мальпенса стартує 22 червня.
фото: avianews.com

фото: avianews.com

Італійський лоукостер Ernest Airlines проводить розпродаж квитків зі знижкою 20% на рейси зі Львова до Мілана. Про це повідомляє сайт lowcostavia.

Перший рейс зі Львова до аеропорту Мальпенса має полетіти 22 червня, відповідно, знижка діятиме на квитки, придбані до 21 червня н рейси з 22 червня по 28 жовтня 2018 року. Щоб скористатися знижкою, необхідно ввести промокод DIRECT20 у спеціальне поле під час покупки квитка.

Читайте також: Які авіарейси запускають зі Львова у 2018 році. Перелік, розклад

Додамо, з 22 червня зі Львова до Мілана в аеропорт Мальпенса літатиме італійський лоукостер Ernest Airlines. Рейси виконуватимуть тричі на тиждень. Вартість квитків, наприклад, на вересень стартує від 104 євро.

Нагадаємо, з 2017 року авіакомпанія виконує рейси зі Львова до аеропорта Бергамо, а також до Неаполя та Венеції. На апаратній нараді Львівської ОДА керівниця аеропорту «Львів» Тетяна Романовська повідомила, що із цього року літаки зі Львова полетять ще до кількох італійських міст — Сардинії, Верони та Парми.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!