Евакуація переселенців та хресна хода. Як минула доба на Львівщині

755 0
Коротко про головні події минулої доби у Львівській області.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Повітряна тривога. Загроз ракетних ударів в області не виникало. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький. 

Переселенці. Евакуаційними потягами на Львівщину за добу прибули ще 26 людей.  До Перемишля з нашої області вирушили 1097 осіб. 

Читайте також: У приміщенні колишньої лікарні на Львівщині відкрили прихисток для переселенців

Туристичний збір. Львівщина стала лідером за сумою туристичного збору у 2022 році за даними Державного агентства розвитку туризму України.

Медична допомога. Виїзна бригада Шпиталю імені Митрополита Андрея Шептицького відвідала Стрийщину. Консультації від терапевта, ортопеда-травматолога, невролога, педіатра, дитячого та дорослого психолога отримали понад 40 осіб з числа вимушених переселенців

Хресна хода. Напередодні вулицями Стрия пройшла Хресна хода. Духовенство та віряни міста молилися за наших воїнів та перемогу України. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!