Facebook ранжуватиме коментарі та модеруватиме їх

1914 0
Визначатиме їхню якість кілька критеріїв, зокрема взаємодія з коментарем автора допису.
фото: www.ednist.info

фото: www.ednist.info

Facebook змінив алгоритм, що відповідає за ранжування коментарів під публікаціями сторінок та людей з великою кількістю підписників. Тепер вони ділитимуться на якісні і низькоякісна, перші показуватимуть користувачам вище. Про це ідеться в повідомленні прес-служби компанії.

Таким чином у соцмережі підтримуватиметься більш якісний контент та реакції на нього. Низькоякісні коментарі бачитимуть менше користувачів, а коментарі, що порушують правила спільноти, будуть видалятись.

Читайте також: Facebook вперше призначив окрему менеджерку по Україні

«Щоб покращити релевантність та якість, ми почнемо виділяти коментарі до публічних записів у наступних випадках: коли з цими коментарями взаємодіяла сторінка або людина, яка є автором допису, коли ці коментарі або реакції були залишені друзями автора допису», – пояснюють в компанії.

У компанії обіцяють ретельніше перевіряти коментарі на правила спільноти та проводити більше опитувань серед користувачів щодо того, що вони хочуть бачити у коментарях.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!