Фестиваль бандуристів та Міжнародний економічний форум у Львові. Де дивитися

1024 0
Тvoemisto.tv транслюватиме третю панель ювілейного XX Міжнародного економічного форуму «Інвестиції в цінності» з 16:30 до 18:00 год на сторінці у Фейсбук та на Ютуб-каналі.
Фото: Міжнародний економічний форум

Фото: Міжнародний економічний форум

Сьогодні, 16 вересня, у Львові відбудуться кілька масштабних подій – LvivBandurFest, Міжнародний економічний форум та Lviv Fashion Week.

Тvoemisto.tv транслюватиме на LvivBandurFest круглий стіл «Виробництво бандур та аксесуарів для бандуристів» (Сенсотека, вул. У. Самчука, 22), а також майстер-клас Іван Ткаленко «Бандурист та електронна музика: з чого почати?» (Сенсотека, вул. У. Самчука, 22).

Загалом єдиний в Україні фестиваль сучасної бандури проходитиме у Львові до 19 вересня у Львові проходитиме фестиваль сучасної бандури. Відбувається він уже п’ятий рік поспіль. Цього року фестиваль працюватиме на трьох майданчиках, зокрема у Ennio Event Square, Сенсотеці та Театрі ляльок. На цьому фестивалі сучасної бандури буде джаз, соул, етно, електронна музика, відомі світові хіти та інше.

Також Тvoemisto.tv транслюватиме третю панель ювілейного XX Міжнародного економічного форуму «Інвестиції в цінності» (з 16:30 до 18:00 год) на сторінці у Фейсбук та на Ютуб-каналі.
 

Програма панелі «Інвестиції в цінності»:

Спікери:

  • Василь Хмельницький – засновник холдингу UFUTURE та інноваційного парку UNIT.City;
  • В'ячеслав Климов – український підприємець і громадський діяч, співзасновник компанії «Нова Пошта», президент Спілки українських підприємців;
  • Єгор Гребенніков – український підприємець, імпакт-інвестор, співвласник компаній «ТІС – Контейнерний Термінал», «ТІС-Вугілля» і «ТІС» та засновник Impact Hub Odessa;
  • Андрій Здесенко – засновник корпорації Біосфера, Charisma Fashion Group.

Модератор: Олександр Магунь – підприємець, засновник і президент West Ukrainian Business Club, співзасновник West Ukrainian Business School, CORE Business Club

Також сьогодні стартує Lviv Fashion Week. Тvoemisto.tv підготує для вас фоторепортаж із Дня відкриття Тижня моди у Львові.
 

Програма на 16-19 вересня

Основний розклад показів доповнюватиме освітня програма Fashion Talks. Вона охоплює лекції та обговорення, які проходитимуть у Design House. Зокрема:

  • «Мудрість світу трансформована через одяг: адаптація українського бренду на європейських ринках у пандемічній турбулентності» (Наталка Найда, CEO компанії Framiore);
  • «TLUM & KRAM. Сучасний блошиний ринок - хаб sustainable fashion» (Дара Бурко, засновниця та організаторка TLUM & KRAM; Кристина Червінська, менеджерка з комунікацій);
  • «Український fashion продукт - багатофункціональний Shypelyk» (Ольга Шипелик, засновниця бренду Shypelyk);
  • «Особливості інклюзивного бізнесу в Україні» (Ірина Ляховенко, співзасновниця  інклюзивного ательє “Lady Di atelier”);
  • «Одяг як нова форма медіа» (Аліна Романченко, засновниця бренду zmist++forma);
  • «Психологія реклами для fashion бренду» (Ольга Філіпова, SMM-стратег, таргетолог, засновниця Школи SMM Factory);
  • дискусія про те, як змінилась мода після пандемії, з Майєю Тульчинською (колумністка, авторка блогу «Доступно та просто про моду і стиль»).

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!