Фестиваль «Вітер на-Дії» повертається в офлайн. Програма

1127 0
«Дзвін до змін» – гасло цьогорічного фестивалю.
Фото організаторів фестивалю

Фото організаторів фестивалю

На території Українського Католицького Університету та прилеглій до Стрийського парку відбувається вже шостий молодіжний християнський фестиваль «Вітер На-Дії». Цього дня діятимуть дві музичні сцени, буде понад 40 дискусій із 120 спікерами, працюватиме фуд-корт та відпочинкові зони.

«Дзвін до змін» – гасло цьогорічного фестивалю.

«Головною зустріччю цієї події, як і всього життя, буде зустріч із люблячим Богом, який кличе кожну молоду людину до дуже важливих звершень, а наше завдання – почути цей поклик. Ми хочемо запропонувати відвідувачам нашого фестивалю цікаво провести час: познайомити їх між собою та із зірковими гостями на десятках різних майданчиків, та заохотити до відкритої та щирої дискусії», – цитує о. Ростислава Пендюка, голову Патріаршої комісії у справах молоді пресслужба УГКЦ.

Читайте також: У Львові оголосили прийом заявок на стипендію імені Маркіяна Іващишина

Додамо, що, за словами команди фестивалю, важливо було створити безпечний простір із дотриманням карантинних норм. Через це кількість відвідувачів буде обмежена. Одна «Вітер на-Дії» відбуватиметься в офлайн та онлайн-форматах. Долучитися можна у соцмережах фестивалю на Facebook та Instagram. Трансляцію Богослужіння та виступи музичних гуртів денної сцени кожен охочий зможе переглянути на офіційних інтернет-ресурсах фестивалю безкоштовно.

Програма

13:00-18:30 – денна сцена (Стрийський парк): виступатимуть такі музичні гурти «МетаНоя», «CRY NEBA» (Олександр Мамедов), «KVANT», «ModernFolk», «Misericordia» (Польща, м. Ченстохова).

13:00-18:30 – інтелектуальний майданчик: панельні дискусії, воркшопи, зустрічі з лідерами думок. Понад 20 майданчиків із топовими спікерами.

19:00-22:00 – вечірня сцена: виступатимуть гурти «ДикоBrass» і «ФІОЛЕТ».

Хедлайнер вечірнього концерту електро-фольк гурт «Go_A» – представники України на пісенному конкурсі «Євробачення-2021», які посіли 5 місце.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!