Фільм тижня у Львові: «Інфоголік»

3658 0
Цього тижня Tvoemisto.tv рекомендує фільм, який змусить глядачів приділяти менше часу своїм смартфонам.
Фото:PLANETAKINO.UA

Фото:PLANETAKINO.UA

Є люди, які завжди в курсі свіжих новин. Максим (Євген Янович) саме з таких. Можна припустити, що завдяки цьому він цікавий співрозмовник, але ні. Довгоочікуване просування по кар'єрних сходах все ніяк не настає. Кохана дружина (Олена Борозенець) давно звикла до того, що чоловік охочіше переглядає стрічки новин нескінченних інтернет-сайтів, ніж спілкується з нею. Кращий друг Сєня (Олег Маслюк) втомився повторювати, наскільки марно Макс витрачає свій час. Всі в один голос твердять – перестань читати всі новини, адже нічого в твоєму житті від цього не залежить. Але якось вранці життя різко змінилося. Все, про що герой вичитав у новинах, обов'язково відбувається і в його житті.

Молодіжна комедія «Інфоголік» створена компанією Idea Production спільно зі студією «Мамахохотала», яка працювала над сценарієм. Творці фільму обіцяють, що після перегляду вам захочеться відлипнути нарешті від своїх телефонів.

Рік: 2017. Країна: Україна. Мова дублювання: оригінал (з українськими субтитрами). Жанр: комедія. В головних ролях: Євген Янович, Олег Маслюк, Олена Борозенець, Павло Зібров, Сергій Калантай, Олексій Нагрудний, Анастасія Касілова. Режисер: Валентин Шпаков, Владислав Климчук. Сценарій: Євген Янович, Бекір Мамедієв, Євген Бугров. Тривалість: 94 хв. Вікові обмеження: 12+

Фільм можна переглянути у кінотеатрі «Планета кіно», що в King Cross Leopolis у смт. Сокільники на вул. Стрийській, 30.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!