Львівські «Карпати» змінять форму через компанію «Joma», що надалі працює в росії

2089 0
Новим технічним партнером стала компанія «Nike».
Фото умовне

Фото умовне

ФК «Карпати» змінив постачальника спортивної форми та екіпірування для всіх команд. Клуб розпочав співпрацю із новим технічним партнером «Nike».

Джерело: ФК «Карпати»

Таке рішення львівські «Карпати» прийняли через незрозумілу позицію компанії «Joma» щодо припинення роботи на російському ринку. Як зазначили у клубі, позиція «Nike» виявилася найоптимальнішою серед інших потенційних партнерів, оскільки компанія повністю вийшла з російського ринку.

Читайте також: ФК «Карпати» представив новий склад команди

«Ми плануємо отримати нову форму до початку весняної частини чемпіонату. Позаяк, зміна форми є тривалим процесом, то у березні наші футболісти гратимуть товариські матчі ще у старій формі. Далі заплановане поступове оновлення форми та спортивного екіпірування дитячо-юнацьких команд клубу. ФК "Карпати" не хочуть мати жодного зв'язку з компаніями, які досі працюють ринку країни-терориста», – зазначив директор з маркетингу ФК «Карпати» Юрій Зелик.

Нагадаємо, що у вересні ФК «Карпати» вийшли на матч у футболках із цифрою 80 – на честь львівської 80-тої окремої десантно-штурмової бригади, яка в рамках контрнаступу зараз визволяє Харківщину.

________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!