FlixBus запускає новий маршрут зі Львова до Чехії

1276 0
Рейси Львів – Острава здійснюватимуть двічі на тиждень.
Фото: Міністерство інфраструктури

Фото: Міністерство інфраструктури

Автобусний оператор FlixBus відкриває з 4-5 листопада три нові маршрути з України: Київ – Варшава – Щецин, Чернівці – Варшава та Львів – Острава (Чехія). Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Читайте також: FlixBus запускає рейси між містами України через Львів

Маршрут №3222 Київ – Варшава – Щецин проходитиме через міста Житомир, Рівне, Луцьк, Люблін, Лодзь, Познань і Гожув-Велькопольский (рейси двічі на тиждень).

Маршрут №3241 Чернівці – Варшава проходитиме через Коломию, Івано-Франківськ, Львів і Люблін (рейси тричі на тиждень).

Маршрут №CUA025 Львів – Острава (партнер ACIK, Польща) – через Краків, Катовіце та Богумін (рейси двічі на тиждень).

«Перші дві лінії цілком відповідають "зеленим" стандартам FlixBus. Третьою лінією повністю керуватиме компанія ACIK, але ми також продаватимемо квитки на цей рейс. В автобусах ACIK є окремі місця, позначені зеленою наклейкою, які будуть призначені для пасажирів FlixBus», – сказав він.

За його словами, на сьогодні мережа FlixBus сполучає 16 міст України з 12 областей із 48 містами Європи (шість країн).

Читайте також: FlixBus запустив рейс зі Львова до Кракова та Праги. Розклад, вартість

Нагадаємо, що в Україну у червні 2019 року офіційно зайшов автобусний лоукостер FlixBus. У липні 2020 року він запустив рейси між містами України через Львів, а також рейси зі Львова та Кракова і Праги.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!