Фонтан і велопарковки. У Львові завершують реконструкцію площі Покрови

4783 0
Роботи з облаштування громадського простору біля церкви Покрови пресвятої Богородиці планують закінчити восени.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Проєкт з облаштування громадського простору на Покровській площі (вул. Личаківська, 175) розпочали торік. Наразі вже влаштували сходові марші, поручні, освітлення, хідники та спорудили штучні насипи. Також на території біля храму встановили 12 дерев’яних лавок та 3 смітники роздільного сортування.

Читайте також: Як виглядатиме площа біля церкви Покрови після ремонту. Візуалізація  

Як повідомили в пресслужбі ЛМР, завершити роботи планують до кінця цього року. Тут залишається влаштувати чотири велопарковки, встановити та підключити питний фонтан. Крім того, восени територію озеленять, зокрема, мають висадити 18 саджанців сосни чорної, а ще чагарники та багаторічники.  

Читайте також: У Львові оголосять архітектурний конкурс на облаштування території на місці Монументу слави

Нагадаємо, вартість проєкту становить понад 1,3 млн грн. Відповідний проєкт став переможцем серед малих проєктів Громадського бюджету 2019 року. А навколо площі Львівська міськрада, згідно з генпланом Львова, хоче побудувати квазі-кільце, яке частково захопить і територію громпростору.

Фото пресслужби ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!