ФОПам продовжили термін подання заяв на отримання матеріальної допомоги

1254 0
Кінцевий термін – 31 грудня.
ілюстративне фото: Економічна правда

ілюстративне фото: Економічна правда

Уряд продовжив термін подання заяв на отримання одноразової матеріальної допомоги ФОПам та найманим працівникам до 31 грудня, повідомляє ЛОДА.

Читайте також: Як ФОП отримати 8 тисяч від держави. Інструкція

Зокрема, для отримання одноразової матеріальної допомоги у розмірі 8 тис. грн необхідно заповнити електронну заяву через мобільний додаток Порталу Дія за посиланням.

Для отримання одноразової допомоги застрахованим особам заява заповнюється виключно в електронній формі з використанням Єдиного державного веб-порталу електронних послуг або з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія).

Читайте також: Ведення касових апаратів для ФОПв відтермінували до 2022 року, але не для всіх

Нагадаємо, щоб отримати допомогу, варто мати відкритий банківський рахунок за стандартом IBAN, підключитися до порталу «Дія» та подати через портал заяву. Раніше, це було 21 грудня, тепер – 31 грудня.

Постановою Кабінету Міністрів «Про виділення коштів для надання одноразової матеріальної допомоги застрахованим особам, які можуть втратити доходи у разі повної заборони сфери їх діяльності внаслідок посилення обмежувальних заходів» передбачили 13,7 млрд гривень із Фонду боротьби з Covid-19 для виконання виплат Пенсійним фондом України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!