Фото дня у Львові: у місті заклали капсулу у фундамент будинку для учасників АТО

2320 0
Сьогодні у Львові на вул. Під Голоском заклали капсулу у фундамент будинку для учасників АТО та освятили початок будівництва.
Фото: Мирослав Пархомик, прес-служба ЛМР

Фото: Мирослав Пархомик, прес-служба ЛМР

Як повідомили в ЛКП «Рембуд», на місці майбутньої багатоповерхівки для учасників АТО та членів їхніх сімей, що на вул. Під Голоском, наприкінці березня стартували роботи з будівництва. Перший будинок планують здати в експлуатацію уже до кінця року.

Зараз на ділянці завершують рити котлован під першу багатоповерхівку і траншею для зовнішніх мереж, прокладають кабель для електропостачання та монтують кран.

Наступний етап – покласти арматуру та розпочати підготовку для заливання фундаменту. У майбутньому також планують почати розробляти проект прокладення дороги до будинку.

Передбачається, що перша багатоповерхівка матиме 6 поверхів та 53 квартири. Будівництво наступного будинку заплановано розпочати вже на початку осені. Загалом мають намір спорудити 4 багатоповерхівки для учасників АТО.

За даними прес-служби Львівської міської ради

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!