Фото львів’янина з гірського села увійшло у десятку кращих фотоісторій року за версією National Geographic

9012 0
Фотограф вирушив у Карпати і зблизився з місцевими жителями у селі Волосянка, що не вражена пандемією.
Фото: natgeotraveller.in

Фото: natgeotraveller.in

Фото львівського митця увійшло в 10 найкращих фотоісторій року про мандрівки за версією журналу National Geographic Traveller, повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук Артур Абрамів.

Відомо, що митець у співпраці з National Geographic створив серію фото про життя та відпочинок в українських Карпатах під час пандемії Covid-19 у селі Волосянка, що на Сколівщині. У журнал увійшла лише одна фотографія.

Читайте також: Фото Львова перемогло у спецномінації конкурсу «Вікі любить пам’ятки»

На фото в журналі зображено 87-річну жительку Волосянки Марію Гриців, яка виходить зі своєї «літньої кухні», що стоїть поруч з будинком.

«Волосянка – курортне село, вкрите хвилястими пагорбами та нескінченними зеленими пасовищами, розташоване у Львівській області Українських Карпат. Тут мешкає не більше 1 500 жителів. Незважаючи на те, що сюди часто приїжджають туристи, село офіційно не повідомило про жоден випадок Covid-19», – йдеться у журналі.

Для журналу 25-річний юнак зазначив, що він художник і його надихають гори, тому коли пандемія поставила світ на коліна, він відправився на пошуки, щоб відновити зв’язок з природою та наситити свою природну цікавість до досліджень.

Переглянути фотоісторії, що увійшли в National Geographic Traveller, можна тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!