Фототабір від National Geographic. Як потрапити?

2437 0
Внутрішньо переміщених осіб із Кримського півострова, Донецької та Луганської областей запрошують до молодіжного фототабору National Geographic у Харкові. Учасників протягом 6 днів навчатимуть робити якісні кадри. Команда National Geographic забезпечить молодь усім необхідним обладнанням.
фото: stock-up

фото: stock-up

Найважливіший критерій відбору учасників – небайдуже ставлення до життя переміщених осіб. Проект покликаний висвітлити проблеми українських переселенців на глобальному рівні. Молоді люди мають бути готовими розповісти свою історію та поділитися перспективами на найближчий час.

До участі запрошують хлопців та дівчат віком від 18 до 30 років:

· переселенців із Криму, які мешкають у будь-якому регіоні України;

· переселенців із Донбасу, які живуть у Харківській, Донецькій, Луганській, Запорізькій та Дніпропетровській областях.

Молоді достатньо вміти знімати на аматорському рівні. Аплікаційні форми можна отримати, надіславши запит за адресою [email protected]. Заповнені анкети прийматимуться до 25 червня за електронною адресою [email protected].

Фототабір триватиме із 5 по 10 липня. Усі витрати беруть на себе організатори проекту.

За матеріаламик: nmpu.org.ua.

Опублікувала Ірина Савченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!