Галина Васильченко офіційно виграла вибори у 118-му окрузі у Львові

4842 0
За Галину Васильченко проголосували 31,6% виборців.
https://uhp.org.ua/

https://uhp.org.ua/

Кандидатка від «Голосу» Галина Васильченко виграла вибори у 118-му мажоритарному окрузі у Львові, обійшовши свого конкурента самовисуванця Богдана Дубневича. ЦВК порахувала 100% протоколів на цьому окрузі, що охоплює частину Личаківського і Шевченківського районів Львова, а також Пустомитівський район Львівщини.

Читайте також: Хто перемагає на округах Львівщини. Інфографіка

За Галину Васильченко проголосували 31,6% виборців, натомість за Богдана Дубневича — 29,8%. Також на цьому окрузі балотувалися Артем Федецький від «Слуги Народу», Любомир Мельничук від ВО «Свобода» та Уляна Дорош від «Громадянської позиції».

Додамо, що на 115-му окрузі перемогла кандидатка від «Голосу» Наталія Піпа, на 116-му окрузі перемогу здобув кандидат від «Європейської Солідарності» Микола Княжицький, у 117-му — також кандидат від «Голосу» Ярослав Рущишин.

Читайте також: Хто з мажоритарників перемагає у Львові. Динамічна інфографіка

Нагадаємо, екзит-поли, які проводила соціологічна агенція «Фама, також прогнозували перемогу Галині Васильченко, втім у перший день після виборів лідирував Богдан Дубневич. Згодом із невеликим відривом його почала випереджати Галина Васильченко.

Ще донедавна вона була членкинею УГП та головою львівського осередку партії. У 2015 році кандидувала до Львівської міської та обласної рад від УГП, але не пройшла.

Має дві вищі освіти, вивчала англійську у Premier London College. Також вчилась у Львівській бізнес-школі, Інституті лідерства та управління УКУ і у Вищій політичній школі центру «Ейдос». Членкиня двох громадських організацій — «Кращий Сихів» та «ІМЕД».

Авторка двох проектів-переможців Громадського бюджету 2016 та 2018 років. Окрім громадської діяльності, Галина Васильченко працює в ПП «Корбіз», що торгує чорними та кольоровими металами. Раніше вона деякий час працювала у Львівській міськраді у відділі інвестицій та проектів.

За 2017 рік Галина Васильченко задекларувала дві квартири і гараж у Львові, її чоловік — кілька квартир у Мостиськах, кілька земельних ділянок і торговий кіоск там же. Також подружжя має землю у Долинському районі Івано-Франківщини та дві автівки — 2006 і 2016 років випуску.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!