«Галицькі леви» – лідери чемпіонату України з хокею серед юніорів

1560 0
Цими вихідними, 26 та 27 грудня, у серії матчів чемпіонату України з хокею серед юнаків команди юних хокеїстів «Галицькі Леви-2001» та «Галицькі Леви-2002» двічі перемогли своїх візаві з Херсону. Про це інформують у ЛОДА.
фото: facebook.com/levylviv

фото: facebook.com/levylviv

Під керівництвом тренера Михайла Чіканцева на Льодовій арені міста Новояворівська «леви» здобули по дві перемоги над командами «Дніпро-2001» та «Дніпро-2002». Господарі льодового майданчику поступились 15-річним гостям з Півдня України лише в одному матчі, які вибороли один бал у першій грі.

«Таким чином представники Львівщини впевнено очолюють турнірну таблицю чемпіонату України з хокею у двох вікових категоріях U-15 та U-14. А вже 13 та 14 січня нового 2016 року «Галицькі леви» двома командами відвідають Херсон, де проведуть наступні матчі Чемпіонату України», – зазначила заступник начальника управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Оксана Вацеба.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!