Гарбузовий карвінг та кулінарні новинки. Львів'ян кличуть на свято гарбуза

2909 0
Захід пройде сьогодні у Шевченківському гаю.
фото: Євгеній Кравс

фото: Євгеній Кравс

Сьогодні, 6 жовтня, у Львові в музеї народної архітектуру та побуту імені Климента Шептицького («Шевченківський гай») відбудеться свято гарбуза. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Захід розпочнеться о 13:00 і триватиме до вечора.

«Це свято – чудова нагода дізнатися про цінні та цілющі властивості легендарної городини, поласувати гарбузовими смаколиками, познайомитися із кулінарними новинками страв із гарбуза, випробувати свою інтелектуальну та богатирську силу, взяти участь у драйв-змаганнях, помилуватись осінніми барвами і просто приємно провести час», – зазначають організатори.

У програмі свята: осінні композиції від професійних флористів, ярмарок від львівських фермерів, дегустація та частування гарбузовими стравами, майстер-клас карвінгу з гарбуза, гарбузові турніри, козацькі забави, жартівливі конкурси від ГО «Львівська ТО ВФСТ «Колос», театралізоване дійство «Гарбузове сватання», гарбузово-осінні фотозони, дитяча зона «Гарбузики-гарбузята», гарбузові перегони, автентичні танці від танцювальної майстерні «Дриг».

Особливий гість свята – український богатир, рекордсмен книги рекордів України та Гіннеса, силач Олег Тягнизуб.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!