Генератори для шкіл та евакуаційні потяги до Львова. Головне за добу

724 0
Коротко про ключове з життя Львівщини за добу.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Повітряна тривога. Сирени не оголошували про повітряну тривогу. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Переселенці. Двома евакуаційними потягами у нашу область прибули ще 86 осіб, одним автобусом – 16 ВПО. Трьома поїздами у Перемишль вирушили 585 людей. 

Старлінки. Райони Львівської області отримали 45 старлінків для підтримання зв'язку у «Пунктах Незламності», які розташовані у громадах. Передачу системи супутникового зв’язку розпочало Міністерство цифрової трансформації.

«Гаряча лінія». У Судововишнянській ТГ запрацювала «Гаряча лінія», куди можуть звертатись самотні люди похилого віку, особи з інвалідністю, сім'ї з дітьми. Номер – 0930663851. 

Генератори для шкіл. Для шкіл та садочків Шегинівської громади коштом місцевого бюджету закупили 12 генераторів. Освітні заклади зможуть працювати безперебійно. 

Реанімаційні палати. У Новояворівській лікарні імені Юрія Липи для хворих терапевтичного і неврологічного профілю розгорнули 6 додаткових реанімаційних ліжок, укомплектованих дихальним апаратом та кардіомонітором. Палати уже готові приймати пацієнтів. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!