Гірняк відмовився кандидувати на голову Львівської ОТГ

2067 0
«Громадянська позиція» проводила довгі переговори з різними політичними силами з метою визначити спільного кандидата.
Фото: Інститут міста

Фото: Інститут міста

«Громадянська позиція» Львівщини на своїй конференції прийняла рішення не висувати свого кандидата на голову Львівської ОТГ.

Про це повідомляє голова координаційної ради партії, ексзаступник голови Львівської облради Володимир Гірняк на своїй сторінці у Фейсбук.

Зокрема, він зазначає, що ситуація склалася так, аби щось серйозно змінити, треба об’єднати сили не одної партії. «Громадянська позиція» проводила довгі переговори з різними політичними силами з метою визначити спільного кандидата.

Читайте також: Кандидати на голову Львівської ОТГ. Перелік

«І в запоруку того, що ми чесні і тверді в намірі мати єдиного достойного висуванця, ми прийняли рішення не висувати свого кандидата на посаду львівського міського голови», – йдеться в повідомленні.

До чого призвели ці перемовини в дописі не вказано. 

Разом з тим, у «Громадянській позиції» закликали усі партії ще у першому турі вибрати єдиного об’єднаного кандидата.

Нагадаємо, Володимир Гірняк брав участь у 2015 році виборах міського голови, але не потрапив у другий тур, поступившись Андрію Садовому та Руслану Кошулинському. За нього проголосували 11% виборців, які прийшли на дільниці.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!