Глава Генштабу Британії заявив, що його армії треба готуватися до війни в Європі

2125 0
Треба підготуватися, щоб перемогти сили владіміра путіна, наголосив глава британських військ.
Фото: delo.ua

Фото: delo.ua

Глава Генштабу Британії генерал Патрік Сандерс сказав своїм військам, що вони повинні «підготуватися воювати в Європі ще раз», щоб перемогти сили владіміра путіна. Про це повідомляє «Європейська правда» з посиланням на Sky News.

Очільник британської армії, який днями замінив на посаді глави Генштабу Марка Карлетона Сміта, попередив солдатів про виклики, з якими вони стикаються на тлі війни в Україні.

«Тепер існує гострий імператив створити армію, здатну воювати разом із нашими союзниками і перемогти росію в битві», — сказав генерал, додавши, що «Ми – покоління, яке має підготувати армію до того, щоб знову битися в Європі».

Читайте також: Через війну в Україні Казахстан закликав країни відмовитися від ядерної зброї

Глава армії Британії зауважив, що він є першим начальником генерального штабу з 1941 року, який взяв на себе командування армією в тіні сухопутної війни в Європі за участю континентальної держави.

«Вторгнення Росії в Україну підкреслює нашу основну мету – захистити Сполучене Королівство, будучи готовими воювати та вигравати війни на суші», – сказав генерал.

Додамо, що раніше прем’єр Британії Борис Джонсон відвідав Київ вдруге. Також він попередив британців, що їм треба приготуватися до довгої війни, оскільки путін вдається до кампанії виснаження.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!