Київ

Глава ПЦУ Епіфаній на Благовіщення проведе богослужіння в Успенському соборі Лаври

1293 0
Богослужіння почнеться о 9.00 год 7 квітня.
Фото: Pomisna.Info

Фото: Pomisna.Info

7 квітня предстоятель ПЦУ Епіфаній звершить Богослужіння з нагоди свята Благовіщення Пресвятої Богородиці в Києво-Печерській Лаврі. Про це повідомляє пресслужба Київської Митрополії Православної Церкви України (ПЦУ).

«Запрошуємо всіх вірних долучитися до святкової Божественної літургії, яка розпочнеться 7 квітня, у п’ятницю, в головному соборі Лаври о 9:00», – йдеться у повідомленні.

 

Нагадаємо, цьогоріч предстоятель ПЦУ Епіфаній звершив Різдвяне Богослужіння в Успенському соборі Лаври. Це сталося вперше в історії, коли глава автокефальної Православної церкви України провів літургію в Києво-Печерській лаврі. Після цього представники ПЦУ проводили богослужіння на Водохреще та Стрітення.

Як ми писали раніше, Синод ПЦУ проситиме уряд надати їм для організації монашого життя, богослужбової та іншої релігійної діяльності приміщення на території комплексу Свято-Успенської Києво-Печерської лаври.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!