Голова Верховної Ради у Львові уникнув відповіді, чи буде балотуватися у президенти

1130 0
Дмитро Разумков заявив, що вже втомився відповідати на це питання.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков під час свого візиту до Львова уникнув відповіді на питання про те, чи він планує брати участь у президентських виборах. 

Читайте також: Разумкову у Львові нагадали за законопроєкт про підтримку вітчизняних виробників 

«Дивіться, зараз точно не йде передвиборча кампанія і я вже втомився відповідати на це питання. Я вам чесно відповів», – сказав він на брифінгу.

Зазначимо, що політологи прогнозують, що Дмитро Разумков може балотуватися на президента. Останнім часом його прізвище фігурує в соціологічних рейтингах потенційних кандидатів у президенти. Також деякі політтехнологи кажуть, що , що у голови парламенту доволі напружені стосунки з президентом.

За результатами опитування соціологічної групи «Центр Разумкова», українці більше довіряють спікеру парламенту Дмитру Разумкову (32% опитаних), аніж президенту Володимиру Зеленському (26,5%).

Читайте також: Як «Електрон» у Львові виготовляє новенькі трамваї для міста. Фоторепортаж 

Нагадаємо, що Голова Верховної Ради Дмитро Разумков сьогодні та завтра перебуває у Львові із робочим візитом. Сьогодні він відвідав підприємство «Електронмаш», де зараз виготовляють трамваї «Електрон» для Львова, а також Львівський бронетанковий завод.




Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!