На Львівщині лунала сирена через запуск ракет з Чорного моря, – ОВА

2817 0
Коротко про те, як минула доба в Львівській області.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Сирена. Учора, 25 липня, о 22:47 год. сирена лунала через запуск ракет з акваторії Чорного моря. На Львівщині все спокійно, загроза не справдилася. Про це повідомив очільник Львівської ОВА.

Читайте також: «Вручення повістки не означає мобілізацію». Резніков пояснив, як відбувається призов військовозобов'язаних

Евакуація людей. Двома евакуаційними потягами у Львів прибули ще 190 осіб. Чотирма потягами у Перемишль зі Львівщини відправили 830 людей.

Перетин кордону. Через пункти пропуску у Львівській області виїхали 16 тисяч 395 осіб. Повернулися – 18 тисяч 471 українець.

Підозрілі звернення. Поліція області опрацювала 1770 звернень щодо підозрілих людей та об’єктів.

Читайте також: У небі над Волинню сили ППО збили два безпілотники. Є загиблий і поранені

Несприятливі погодні умови. Фахівці Львівського гідрометцентру попереджають про грози, шквал та град сьогодні у другій половині дня. Застерігають про метеорологічні явища I-III рівнів небезпеки.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!