Google запускає безкоштовні курси українською мовою

4346 0
Курси присвячені кар'єрним навичкам комунікації, мотивації, здатності впливати на інших і приймати рішення у складних умовах.
Фото: smarthu.org

Фото: smarthu.org

Google запускає освітні курси на власній платформі Google Digital Workshop, що доступні українською мовою. Про це пише Google Україна.

Читайте також: Google запустив єдиний портал для подорожей

Курси присвячені кар'єрним навичкам комунікації, мотивації, здатності впливати на інших і приймати рішення у складних умовах. 

«За даними останнього дослідження від World Economic Forum, саме ці навички зараз цінують роботодавці», – кажуть у Google.

Нові курси будуть доступні за напрямками:

  • мистецтво публічних виступів: ви навчитеся продумувати і проводити презентації та виступи таким чином, щоб захопити увагу своїх слухачів;
  • як ділитися ідеями за допомогою історій і візуалізацій: курс допоможе познайомитися з простими інструментами, такими як асоціативні карти, історії тощо, які допоможуть зацікавити людей своїми ідеями;
  • вступ до ділового спілкування: ви навчитеся створювати прості, зрозумілі і добре структуровані листи, презентації або звіти;
  • ефективне налагодження зв'язків: курс познайомить з принципами створення мережі контактів і допоможе створити свій власний професійний бренд;

Кожен курс – це набір з 4-5 відеоуроків по 15-35 хвилин кожен. Курси стануть доступні відразу після реєстрації на платформі Digital Workshop.

Читайте також: Google maps дозволить позначати аварії на дорогах

Користувачі, які успішно закінчили курси, отримають сертифікат від Google Digital Workshop, акредитований The Open University (найбільший університет відкритої освіти Великобританії та лідер дистанційного навчання у світі) та IAB Europe.

У компанії вважають, що це в майбутньому такий сертифікат може допомогти влаштуватися на роботу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!