Громадські організації отримають кошти з міського бюджету на проекти сортування сміття

2210 0
Дві громадські організації отримають по 40 тисяч гривень на вирішення проблем із сортуванням сміття у Львові.

Громадські організації Львова отримають співфінансування з міського бюджету на реалізацію проектів із сортування сміття. Відповідне рішення прийняли сьогодні, 7 березня, на засіданні виконавчого комітету ЛМР.

Загалом громадські організації отримають 80 тисяч гривень на реалізацію проектів, які допоможуть вирішити проблему із сортування сміття у Львові. 

За словами заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства та інфраструктури Сергія Бабака, на конкурс подали шість проектів від громадських організацій, із яких обрали двох переможців.

Читайте також: Множення на zero. Чому я більше не сортую сміття

Відтак ГО «Аналітичний центр "За ЕКОрозвиток"» отримає 40 тисяч гривень на проект «Починай сортувати зі школи», згідно з яким сортувати сміття вчитимуть дітей у дитсадках та школярів молодшої школи.

ГО «Асоціація рідкісного захворювання України – Легенева гіпертензія» отримає 40 тисяч гривень на втілення проекту «Кампанія Корок життя», яка передбачає збір пластикових корків та їхню переробку. Виручені кошти використають на придбання ліків хворим на легеневу гіпертензію.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!