Гроші з карток «єПідтримка» можна витрачати на будь-які товари

2753 0
Також можна переказувати гроші на інші картки.
Фото: РБК-Україна

Фото: РБК-Україна

Відтепер гроші з карток «єПідтримка» можна витрачати на будь-які продукти та товари. Програма не має обмежень на конкретний напрямок бізнесу, повідомляє Міністерство цифрової трансформації.

«Ми розуміємо, що під час війни кожна гривня може врятувати чиєсь життя та допомогти багатьом українцям. Тому Уряд скасував усі обмеження на використання коштів програми «єПідтримка», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Кошти на армію можна переказати з «єПідтримки»

Обмеження з карток для виплат «єПідтримка» вже зняли Монобанк, Альфа-Банк, ПриватБанк, А-Банк, ПУМБ, Восток, Укргазбанк.

Зазначається, що тепер гроші з карток цих банків можна витратити на будь-які продукти та товари (оплачувати покупки за усіма МСС-кодами), а також можна переказувати гроші на інші картки.

А ось поповнювати картку власними коштами не можна.

Загалом, за 6 днів грошима з «єПідтримки» українці переказали українській армії понад 1,5 млрд гривень.

Нагадаємо, що програма «єПідтримка» стартувала 19 грудня. У її межах громадяни, вакциновані від коронавірусної хвороби, мають змогу отримати від держави підтримку у розмірі 1000 грн. Програма триватиме рік – до 18 грудня 2022 року. З 24 січня укранцям віком 60+ тисячу за вакцинацію дозволили витрати на придбання ліків. З 7 лютого ковідну тисячу можуть використати вакциновані підлітки з 14 років. З 14 лютого вакциновані пенсіонери старші за 60 років отримали можливість сплачувати за комунальні послуги тисячею з «єПідтримки».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!