Гройсман знову вирішуватиме сміттєву проблему Львова

2150 1
Прем’єр-міністр України знову втрутиться у ситуацію з львівським сміттям.

Володимир Гройсман мав телефонну розмову з мером Львова Андрієм Садовим. Прем’єр сказав, що готовий знову втрутитися у ситуацію, але вражений, що останні переговори про сміття міський голова Львова проводив понад місяць тому.

Читайте також: У Львові через сміття пропонують запровадити надзвичайний стан

«Вразив мене один факт. Пан Андрій сказав, що говорив уже з усіма міськими головами – усі відмовляються. Але на моє питання, з ким і коли він говорив на цю тему останній раз, відповів, що говорив з Київським головою Віталієм Кличком... десь 1,5 місяця тому!», – написав Гройсман на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, у зв'язку з критичною ситуацією із вивезенням відходів зі Львова, медіа-хаб «Твоє місто» організовує публічні незалежні дебати. Щоб роз’яснити ситуацію громаді, до участі запрошено міського голову Львова Андрія Садового, голову Львівської облдержадміністрації Олега Синютку, голову Львівської обласної ради Олександра Ганущина, прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, інших посадових осіб міста і області, депутатів Львівської міської та обласної рад, перевізників, незалежних експертів, громадські організації.

«Твоє Місто» інформуватиме громаду Львова про реакцію запрошених посадових осіб та анонсуватиме після остаточного погодження дату і час трансляції цих дебатів.

З усіх організаційних питань щодо участі у дискусії-дебатах просимо писати на адресу info@tvoemisto.tv або телефонувати за номером 0933802424 (Оксана Матійків).

 

Опублікував Ярослав Сивакіський


Читайте також:
20 Березня, 2017 09:16
axab У чужий монастир зі своїм... сміттям! Обговорюється проблема сміття в Україні:
[***]://pvisti.info/index.php/economy/3024-u-chuzhyi-monastyr-zi-svoim-smittiam
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!