Гуляти не більше двох годин і не торкатись лавок. «Карантинні» правила поводження у парках

5456 0
Перед прогулянкою варто поміряти собі температуру.
Фото: Парк культури

Фото: Парк культури

У Львові розробили правила та рекомендації, як поводитися у парках та на спортивних майданчиках.

Читайте також: Жодних проблем, щоб вийти на вулицю і прогулятися я не бачу. Уляна Супрун про те, як вберегтися від інфекції

На території спортивних майданчиків може перебувати лише одна особа. На спортивних майданчиках потрібно обробляти руки і протирати поручні тренажерів антисептиком. Не варто використовувати спортивний інвентар, а дітям іграшки на майданчиках. Також не можна користовуватись громадськими туалетами.

Балансоутримувачі парків мають проводити щодня дезінфекцію дитячих майданчиків, лавок, поручнів та інших елементів благоустрою, яких торкаються відвідувачі.

Читайте також: Як варто дезінфікуватися після повернення з вулиці

Львів’янам радять перед прогулянкою вимірювати температуру, і обирати ту зону, яка є найближчою до дому. У парку радять не перебувати більше двох годин. Також не рекомендовано їсти у парку і торкатися руками лавок.

Домашніх улюбленців радять вигулювати у відведених місцях, а після прогулянки ретельно вимити їм лапи.

Відповідні правила сьогодні погодила комісія ТЕБ і НС, а завтра має затвердити виконавчий комітет ЛМР.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!