Хмарно та +22. Якою буде погода у Львові на вихідних

1360 0
Дрібний дощ обіцяють лиш у суботу.
Фото: val.ua

Фото: val.ua

Весь день сьогодні, 5 червня, Львові буде хмарним. Ввечері, можливо, пройде дрібний дощ, – повідомляють на сайті Синоптика.

Температура протягом дня коливатиметься від 17 до 20 градусів тепла, а вночі становитиме близько 11 градусів із позначкою «плюс».

Читайте також: У Львові відновлюють дитячу залізницю. Розклад, ціни, стан вагонів

У неділю, 6 червня, похмура погода буде триматися у Львові весь день, вранці очікується недовге прояснення. Без опадів. Стовпчик термометра покаже максимум – 22 градуси вдень, а вночі коливатиметься від 10 до 12 градусів вище нуля.

Нагадаємо, як повідомляла у коментарі Tvoemisto.tv синоптикиня Львівського регіонального гідрометцентру Олена Смалюх, уже після 7 та 8 червня у Львові можливі короткочасні дощі, але вже грозові. А ось приблизно з 13-14 червня знову стане дещо прохолодніше. Температура зберігатиметься в межах 20 градусів і не вище.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!