«Хочу запевнити у своїй молитві дорогу Україну». Папа Франциск у проповіді

3937 0
Папа Франциск сказав, що молиться за Україну і сподівається, що Різдво Господнє принесе Україні мир.
Фотоскрін із відео

Фотоскрін із відео

Папа Римський Франциск висловив підтримку Україні і запевнив у тому, що він молиться за те, щоб тут закінчилася війна. Про це він сьогодні, 12 грудня, сказав перед віруючими на площі Святого Петра після проказування молитви «Ангел Господній».

«Хочу запевнити у своїй молитві – дорогу Україну, усі її церкви, релігійну спільноту і український народ. Щоби конфлікти у ній були вирішені через міжнародний діалог, а не через зброю. Дуже болючою є остання статистика, яку я прочитав, що цього року у світі виготовлено більше зброї, ніж минулого, але це не той шлях, яким треба йти. Нехай же це Господнє Різдво принесе Україні мир», – проголосив Папа Франциск.

Додамо, що Папа Римський Франциск має намір приїхати в Україну наступного року. 

Читайте також: Національний спротив – це ми

Нагадаємо, що керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов в інтерв'ю виданню Military Times заявив, що Росія сконцентрувала біля кордонів з Україною понад 92 тисячі військовослужбовців і готується до нападу до кінця січня – на початку лютого 2022 року. 

Через загрозу російської інтервенції у Львові хочуть створити концепцію тероборони. Депутати Львівської міської ради пропонують підготуватися до ймовірної загрози повномасштабної російської інтервенції, про яку попереджають фахівці зі США та українська розвідка. Йдеться про роботу з навчальними закладами, перевірку укриттів цивільного захисту, а також напрацювання концепції територіальної оборони Львова.

Чи готова Україна до сучасних провокацій, чи криза на білорусько-польському кордоні є частиною перевірки плану російського вторгнення в Україну, а також читайте в інтерв'ю із політологом-активістом, асоційованим дослідником Аналітичного центру УКУ Остапом Кривдиком.

Також Тvoemisto.tv організувало публічну дискусію про те, чи готовий Львів і область організувати оборону у разі наступу Росії.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!