Храм Ольги та Єлизавети у Львові відреставрують за 3,6 млн гривень

3999 0
Завершити роботи мають до кінця наступного року.
Фото: lviv1256.com

Фото: lviv1256.com

У Львові відреставрують храм Ольги та Єлизавети, що на площі Кропивницького, 1. Відповідний тендер оголосили на сайті електронних закупівель Prozorro.

Читайте також: Що має побачити кожен львів’янин. Дахи Львова з Храму Ольги та Єлизавети

Згідно з документацією, зі стін та стелі будівлі мають зняти попередню фарбу, натомість їх мають пошпаклювати та пофарбувати, реставрувати пошкодження профільовані деталі каменю на підлозі, пофарбувати дерев’яну огорожу, реставрувати та відтворити штукатурку на стінах, стелі, колонах, склепіннях, куполах, по каменю вапняним розчином. 

Після основних ремонтних робіт, у храмі планують відреставрувати панелі і укоси, оздобити їх під віск і лак. Крім цього мають відтворити втрачене декоративне художнє рель’єфне різьблення.

Читайте також: Вежу Храму святих Ольги та Єлизавети відкрили для відвідувачів

Аукціон серед учасників тендеру має стартувати 20 вересня. Початкова вартість робіт становить понад 3,6 млн гривень. Завершити роботи мають до кінця 2019 року.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!