Хто виступатиме на Leopolis Jazz Fest сьогодні. Програма й локації

2480 0
Завтра, у День Конституції України, відбудеться фінальний день фестивалю.

Сьогодні, 27 червня, у Львові передостанній день Leopolis Jazz Fest 2021. Зокрема, на сцені мають виступити музиканти, яких Львів чекав ще рік тому. 

На сцені палацу Потоцьких о 12:00 виступить український рок-н-рол RvB (Рук’и в Брюки), створений у 2007 році воказістом Олександром Ремезеном. RvB грає у стилі американської музики 1940-х — 1960-х років. Свої пісні гурт співає переважно української, англійською та російською мовами. 

RvB (Рук'и в Брюки)

О 14:00 там також виступить співачка Veronika ChiChi Quartet. Вона добре відома литовській публіці як солістка групи The Ditties. Співачка гастролювала у багатьох країнах Європи, США та Китаї, а також брала участь у різних проєктах. 

Veronika ChiChi Quartet

На сцені на площі Ринок о 15:00 виступить український гурт Fusion Trio, який поєднує в своїй музиці джаз, рок, фанк та інші стилі. 

Fusion Trio

О 17:00 на сцені також виступить OZMA – квінтет барабанщика Стефана Шароле з Франції. OZMA також поєднує у своїй музиці різні Стилі. Зокрема, рок, електронну музику й фолк. Колектив зіграв 450 концертів на 4 континентах і в 39 країнах, створював спільні проєкти з артистами з усього світу. Нещодавно гурт випустив свій сьомий альбом HYPERLAPSE. Платівку присвячено десяти містам, які музиканти відвідали під час неймовірного туру 2018 року.

OZMA

На сцені імені Едді Рознера о 19:00 виступить відомий ізраїльський джазовий котрабасист, композитор та співак Avishai Cohen Trio «Arvoles».  Свою сольну кар’єру Авішай почав у 2003 році, і відтоді записав 15 альбомів. У 2020 році Авішай планував тур 50:50:50. На честь свого 50-річчя він хотів виконати 50 концертів у 50 країнах світу. Один із концертів був запланований на ювілейному фестивалі Leopolis Jazz Fest, однак через пандемію коронавірусу не відбувся. 

Avishai Cohen

О 21:00 на сцені також виступить американський джазовий музикант, композитор і продюсер Kamasi Washington. Він відомий своїм образом як теноровий саксофоніст. Ідея почати грати з великим оркестром у Камасі з’явилася під час запису альбому Джеральда Уілсона «In my time» у 2006 році. Камасі Вашингтон випустив два фільми (As Told To G/D  Thyself, короткометражний Heaven and Earth), який дебютував на фестивалі Sundance у 2019 році. 

Kamasi Washington

Додамо, що завтра виступатимуть такі гурти, як Pianoбой Jazz at Lincoln Center Orchestra with Wynton Marsalls на сцені імені Едді Рознера. Inso-Львів та MusicMusicMusic виступатимуть на сцені на площі Ринок, а Jive Rewiev та Timo Vollbrecht Fly Magic – на сцені у дворі Палацу Потоцьких. 

Нагадуємо, що усім потрібно зробити тести на коронавірус. Артистам ПЛР-тести, а відвідувачам у пікнік-зонах – швидкі. Експрес-тести на антиген робитимуть при вході. Для цього у Львові повинні зробити кілька зон – для тестування, очікування та для самого проведення заходу. Прийти просять завчасно, аби встигнути безкоштовно зробити тест.

Для відвідувачів партеру необхідно зробити тест за власний рахунок, який буде дійсний на 72 години. Для фан-зони та пікнікових зон потрібен експрес-тест, який можна зробити безкоштовно, і він буде дійсним на 48 годин. 

Читайте також: Львів готовий до джазу. Як пройде Х ювілейний Leopolis Jazz Fest

На локації фестивалю не допустять тих гостей, в яких буде позитивний тест на коронавірус або підвищена температура.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!