На правах реклами

Інвестиція в майбутнє. Як у Львові зводять найвищу в центрі новобудову бізнес-класу

4771 0
Основним бонусом нового житлового комплексу є його висока прибутковість, оскільки житло тут може приносити прибуток у розмір 25-30% річних.

Починаючи від липня цього року у Львові стрімко зростає попит на придбання житла бізнес-класу. Про це у коментарі Tvoemisto.tv розповідає співвласниця агентства з нерухомості Оксана Луцко.

«Якщо у другому кварталі попит на елітну нерухомість суттєво впав, то у липні і понині – дуже зростає, у новобудовах зокрема», – каже вона.

Зараз середня вартість квартир бізнес-класу у новобудовах міста на нульовому циклі становить в середньому 1 100 – 1 300 у.о./мі 1 500 – 1800 у.о./мз ремонтом. Ціна залежить від великої кількості факторів, продовжує експертка. Йдеться про місце розташування, інфраструктуру, поверх, вид з вікна, площу, якість оздоблювальних матеріалів тощо.

У Львові таку низку переваг житла бізнес-класу пропонує найвищий комплекс центральної частини міста ЖК «Щасливий» PLATINUM від компанії «НоваБудова». Його концепція напрацьована спільно з львівськими архітекторами та поєднує в собі унікальний дизайн, динамічні урбаністичні риси та сміливий сучасний екстер’єр.

У межах планування ЖК «Щасливий» PLATINUM врахували всі важливі нюанси. Тут є власна інфраструктура у вигляді підземного паркінгу, супермаркету «Сільпо», консьєрж-сервісу у холі, дитячого майданчика під охороною та зони відпочинку. До Львівської опери в центрі міста можна дістатися за 10 хвилин, як і до Франкового університету. До головного залізничного вокзалу – за 20.

Уночі будинок теж вражає, адже спеціально спроєктоване нічне освітлення надає йому особливого шарму.

Водночас VIP-апартаменти з терасою дозволять поглянути на Високий Замок чи Ратушу з нових ракурсів.

Щодо самого будівництво житлового комплексу, то стіни тут зведені за монолітно-каркасною технологією, а стійкість бетону до вологи гарантують спеціальні домішки. Панорамні вікна забезпечать природне освітлення квартир забезпечують, а планування простору кімнат – сучасне і зручне.

Однак основним бонусом нового житлового комплексу є його висока прибутковість, оскільки житло тут може приносити прибуток у розмір 25-30% річних. Зокрема, сьогодні однокімнатна квартира в ЖК «Щасливий» PLATINUM обійдеться у 35 000 грн/м2, а вже в наприкінці року, коли будинок здадуть в експлуатацію, вартість квадратного метра, за підрахунками спеціалістів, становитиме близько 40 000 грн.

Продажі в ЖК «Щасливий» PLATINUM починались в 2018 році з 18 000 грн/м2. На сьогодні ціна вже 35 000 грн/м2 на однокімнатні квартири. Попит зберігається, а ціни будуть зростати і після заселення мешканців. Окрім цього, інтенсивно розвивається і Шевченківський район. Він перетворюється у найбільший бізнес-район Львова та ще й поблизу до центру старого міста», – зазначає менеджерка відділу продажу ЖК «Щасливий» PLATINUM Світлана Ковальчук.

За її словами, орієнтуючись на тенденцію, що ціни на житлову нерухомість найближчими роками продовжать зростати, у такий об'єкт вигідно вкладати кошти як на початковому етапі, так і наприкінці будівництва. Готова квартира буде тільки дорожчати, і її завджи можна вигідно продати.

Стосовно консультацій можна звертатися до менеджерів відділу продажу за телефоном 067 664 05 46. Адреси відділів продажу ЖК «Щасливий» PLATINUM: просп. Чорновола, 67 та вул. Чайковського, 26.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!