Київ

Ірпінь матиме побратима в Омані

610 0
Оман поділяє ініціативи щодо співпраці.
Зруйнований міст через Ірпінь/фото з відкритих джерел

Зруйнований міст через Ірпінь/фото з відкритих джерел

19 травня в рамках візиту в Україну Посол з особливих доручень Султанату Оман шейх Абдулазіз бін Абдалла Аль-Гінаї відвідав місто-герой Ірпінь. Як повідомив мер міста Олександр Маркушин, Ірпінь отримає побратима в Омані. 

Говорили про звільнення Ірпеня, про проєкти відновлення, про необхідну допомогу у відбудові соціальної та житлової інфраструктури. А також про міста – побратими в різних країнах світу, з якими співпрацює Ірпінська громада. 

Під час зустрічі Посол з особливих доручень Султанату Оман шейх Абдулазіз бін Абдалла Аль-Гінаї запропонував знайти регіон або місто в своїй країні, яке стало б побратимом Ірпеня. Також зазначив, що цю пропозицію передасть Уряду Оману.

Нагадаємо, на одній із будівель у центрі Ірпеня створили новий мурал «Героїв Ірпеня пам’ятатиме весь світ», який присвячений героям-захисникам міста.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.
ТЕГИ: ірпінь

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!