Історична перемога. Семеро львів’ян вибороли золото на чемпіонаті Європи з кіокушинкай карате

1362 0
Такий високий результат дозволив Україні вибороти перше загальнокомандне місце.
фото: лода

фото: лода

Учора, 14 листопада, у Румунії відбувся Чемпіонат Європи з кіокушинкай карате серед юнаків та дівчат, юніорів та юніорок, молоді. Національну збірну України представляли на цих змаганнях 75 спортсменів у всіх вікових групах та вагових категоріях. Про це повідомляють в управлінні молоді і спорту Львівської ОДА.

Збірна з Львівщини здобула 12 золотих, 15 срібних та 9 бронзових медалей. Такий високий результат дозволив Україні вибороти перше загальнокомандне місце. Загалом на Чемпіонаті Європи приймали участь 443 спортсмени з 22 країн.

У загальну скарбничку збірної України спортсмени Львівщини додали вагомий внесок. Чемпіонами Європи у розділі ката серед молоді стали Анастасія Пришляк та Кирило Кривий. Анастасія також стала чемпіонкою у розділі куміте до 50 кг.

У ваговій категорії до 50 кг у розділі куміте серед кадеток чемпіонкою стала Йордана Жданюк, а серед юніорок Софія Творидло. Мар'яна Чабан виборола золото у розділі куміте у ваговій категорії 55-60 кг серед юніорок. Олег Наугольник став чемпіоном серед юніорів у розділі куміте у вазі 65-70 кг.

Срібними призерами у різних вагових та вікових категоріях стали Андрій Денега, Вікторія Яців, Роман Мазурик, Анастасія Левко, Олександр Петренко та Микола Турчин. Бронзовими призерами стали Євген Беззубяк, Марк Біргер та Андрій Денега.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!