Із 1 березня продаватимуть квитки на матчі збірної у Львові

2921 0
Від цієї неділі розпочнеться продаж квитків на львівські матчі збірної України. Квитки на матчі «Україна – Латвія» та «Україна – Люксембург» продаватимуться абонементом: одразу на дві гри.
фото: www.lviv.tv

фото: www.lviv.tv

Товариський матч Україна – Латвія відбудеться 31 березня о 21:00 год. Кваліфікаційний матч УЄФА ЄВРО 2016 між національними збірними України та Люксембургу буде 14 червня о 19:00 год.

Квитки на матчі Україна – Латвія та Україна – Люксембург будуть продаватися абонементом: одразу на дві гри. Придбавши квитки на матч Україна – Латвія, уболівальники отримають можливість придбати аналогічну кількість квитків на матч Україна – Люксембург. Одна особа може придбати не більше 4-х квитків на кожен матч.

Читайте також: «Арену Львів» розширять

За бажанням, вболівальники зможуть придбати квитки окремо на матч Україна – Латвія.

Продаж квитків у касах стадіону «Арена Львів» та в офісі Львівської обласної федерації розпочнеться з 5 березня 2015 року.

З 24 по 28 лютого на сайті www.ufi.com.ua буде відкритий першочерговий продаж квитків для вболівальників, що зареєстровані на сайті www.ufi.com.ua в «білому списку» та мають картку вболівальника ПАТ «Банк Михайлівський».

З 1 березня продаж квитків на сайті www.ufi.com.ua буде відкритий для всіх вболівальників.

Читайте також: «Шахтар» продовжує орендувати «Арену Львів»

Вартість квитків на міжнародний товариський матч між національними збірними командами України та Латвії: 50, 70, 100, 150, 200, 250 грн.

Вартість квитків на матч кваліфікаційного турніру УЄФА ЄФРО 2016 між національними збірними командами України та Люксембургу: 60, 100 ,150, 200, 250, 350 грн.

Вартість абонементу складатиме суму вартості квитків на два матчі.

 

Джерело: Експрес. Львівські новини.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!